آموزش پخت کباب ماهی روی منقل | طرز تهیه ماهی کبابی خوشمزه به سبک رستورانی
برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی کبابی روی زغال، با سایت شیمن همراه باشید؛ زیرا ماهی کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که بین مردم ایران طرفدارهای زیادی دارد.
1/ مرحله اول تهیه ماهی کبابی
برای تهیه ماهی کبابی خوش طعم در مرحله اول سر ماهی ها را از بدن جدا کرده و شکم آنها را باز میکنیم، پس از آن تیغه میانی ماهی را جدا کرده و هر یک را به صورت مجزا درون یک ظرف قرار میدهیم و روی آنها نمک می پاشیم.
2/ مرحله دوم
ادویه تندوری همراه با پودر آویشن، پودر تخم گشنیز، فلفل قرمز، روغن زیتون، پودر پیاز و آب لیمو ترش تازه را در یک کاسه مناسب ترکیب میکنیم. سپس مقداری آب به کاسه اضافه کرده و ادویه ها را به خوبی مخلوط میکنیم.
مجدداً ظرف را با سلفون پوشانده و به مدت چهار ساعت ماهی ها را در یخچال استراحت میدهیم تا مزه دار شوند. پس از گذشت این مدت، ماهیها را روی توری کباب مخصوص ماهی قرار میدهیم.
7/ مرحله آخر تهیه ماهی کبابی
توری را روی حرارت زغال قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه ماهی ها را روی حرارت میگذاریم تا کاملاً پخته شوند. پس از گذشت این زمان، ماهی های کبابی را به همراه شوید پلو و سیر ترشی سرو میکنیم.
ما در این مقاله طرز تهیه ماهی کبابی با توری، طرز تهیه ماهی کبابی با سیخ، طرز تهیه ماهی قزل آلا روی زغال را به طور جامع ارائه دادیم. امیدواریم که مطالب گفته شده برایتان مفید واقع شده باشد و این غذای جذاب را آماده کرده و در کنار خانواده و دوستان نوش جان کرده و لذت برده باشید.
نظرات
ارسال یک نظر