بهترین روش نگهداری سیب زمینی در خانه به مدت زیاد | پایا کیسه
سیب زمینی یکی از محصولات غذایی پرمصرف است که در سبد غذایی خانوادههای ایرانی جای دارد. این ماده غذایی دارای طرفداران زیادی است و به همین دلیل اغلب بیش از حد مورد نیاز روزانه خریداری میشود. از این رو برای نگهداری آن در خانه، نیاز به شرایط خاصی مانند نگهداری پیاز برای مدتی طولانی است. روشهای نگهداری سیبزمینی و حفظ سلامت آن بسیار اهمیت دارد. به همین دلیل در این مقاله قصد داریم با روش صحیح نگهداری این ماده غذایی آشنا شویم.
سیب زمینی بهتر است در محیطی که تاریک و دور از نور است نگهداری شود. این روش همچنین باعث افزایش عمر مفید این ماده غذایی خواهد شد. قرار گرفتن سیب زمینی در معرض نور خورشید و یا نور فلورسنت باعث تولید کلروفیل در پوست سیب زمینی میشود که آن را سبز میکند. همچنین، نور خورشید میتواند سولانین، یک ماده سمی، در داخل سیب زمینی تولید کند. میتوان از یک پارچه تیره برای پوشاندن سیب زمینی استفاده کرد.
یک روش نگهداری سیب زمینی استفاده از انباری است. زمانی که قرار است سیب زمینی در انبار نگهداری شود باید مقداری خاک روی آن باقی مانده باشد. هیچگاه در زمان انبار کردن سیب زمینی آن را شستشو ندهید. این کار باعث افزایش رطوبت آن میشود. افزایش رطوبت نیز در نهایت باعث رشد قارچها و باکتریها میشود. سیب زمینی فقط در زمان استفاده باید شسته شود.
این کیسهها با استفاده از مواد با کیفیت، از نور و رطوبت جلوگیری میکنند و از ایجاد شرایط مناسب برای رشد قارچها و کپک در سیب زمینیها جلوگیری میکنند. با استفاده از گونی های پایا کیسه، میتوانید سیب زمینیهای خود را برای مدت طولانیتری تازه نگه دارید.
نظرات
ارسال یک نظر